bekeken: 2005 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,80)

Koenders directeur Louwman & Parqui

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 5 december 2016, 15:30

Leestijd: < 1 minuut

Jan-Christiaan Koenders (52) wordt per 1 januari 2017 algemeen directeur van Toyota-/Lexus-importeur Louwman & Parqui. Hij is de opvolger van Pieter van der Velden, van wie vorige week bekend werd dat hij functie neerlegde.

Koenders startte in 1993 zijn carrière bij BMW Noord-Amerika, waar hij tot voor kort ook Chief Operating Officer was. Daarvoor had hij onder meer verschillende leidinggevende marketingposities bij BMW AG München voor zowel BMW als Mini. In zijn meest recente rol bij BMW was hij verantwoordelijk voor het voorbereiden van het Europese dealernetwerk op veranderingen binnen de auto-industrie, zoals de nieuwe kansen voor verkoop en service van mobiliteit via internet en de komst van de zelfrijdende auto.

In het persbericht van de importeur over de aanstelling zegt Koenders: “Ik ben verheugd om het sterke team van Louwman & Parqui met de topmerken Toyota en Lexus en het dealernetwerk te mogen voorbereiden op alle spannende veranderingen die ons te wachten staan in de auto-industrie.” Eric Louwman, president van Louwman & Parqui en Louwman Group is “trots en blij” met de komst van Koenders. “Met Jan-Christiaan verwachten wij nog beter in te kunnen spelen op de uitdagingen die ons te wachten staan in de automobielindustrie.”

Tags: , , , , ,

Zetsche vraagt politiek om…Frank Krol directeur…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties