bekeken: 2479 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Kwik-Fit Breda wordt Pirelli Performance Center

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 4 april 2018, 07:00

Leestijd: 2 minuten

De Kwik-Fit-vestiging aan de Ettensebaan in Breda herbergt een fikse dosis bandenkennis en een hoge servicegraad. Het was voor Pirelli voldoende om hier een nieuw Performance Center te openen.

Natuurlijk, het is allereerst Pirelli dat bekend staat om zijn focus op kwaliteit. Als topspeler in het high perfomance-segment, met als bevestiging de aanwezigheid in de Formule 1, maakt de bandenfabrikant weloverwogen partnerkeuzes als het om het Pirelli Performance Center-concept gaat. Er zijn er inmiddels zo’n vijftien van in ons land. Veelal zijn het onafhankelijke bandenspecialisten. Er zit ook een enkele Profile-vestiging tussen en sinds kort dus ook een Kwik-Fit.

Dit artikel over het Pirelli Performance Center is exclusief toegankelijk voor lezers met een Aftersales Plus account.Log in met uw gegevens of vraag een gratis account aan door op de registreer-knop te klikken.


Tags: , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Jan Jacobs: 9 april 2018 om 15:53

Een hoogstaande kwaliteitsband als Pirelli vereist een vakkundig team voor bandenservice. Deze Kwik-Fit-vestiging staat bekend om professionaliteit in de regio. BANDenkennis kan altijd extra toegevoegde waarde verzorgen indien gewenst.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

    Geen zoekresultaten gevonden.

Laatste reacties