bekeken: 590 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Jean-Jacques Lafont in directie GPC

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 28 april 2020, 10:11

Leestijd: < 1 minuut

Genuine Parts Company, het Amerikaanse moederbedrijf van de Europese Alliance Automotive Group (AAG), heeft Jean-Jacques Lafont benoemd in de raad van bestuur. Hij volgt Thomas Gallagher op, die met pensioen gaat.

Lafont was medeoprichter van AAG in Frankrijk (lid van Group Auto International) en verantwoordelijk voor de internationale groei van AAG, inclusief de overname van Partspoint Ede. Deze laatste is nu beter bekend als Alliance Automotive Group Benelux, waaronder Brezan, TC/Staadegaard en Dabeko vallen.

Europees

De benoeming van Lafont geeft aan hoe belangrijk de Amerikanen de inbreng van kennis van de Europese aftermarket vinden binnen de raad van bestuur. Paul Donahue, voorzitter en ceo van Genuine Parts Company: “We zijn blij om iemand met zoveel kennis van de markt in onze board te verwelkomen. Jean-Jacques heeft een ruime en succesvolle ervaring in de aftermarket en zal met name bijdragen aan de strategische planning van onze onderneming.”

Een uitgebreid interview met Jean-Jacques Lafont verscheen in 2019 in de juli-uitgave van Aftersales Magazine.

Tags: , , ,

Corona-update: weekomzet weer…RDW herstart schadekeuringen
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties