bekeken: 1840 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,59)

Lakfabrikant koopt diens dealer Geeraets

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 augustus 2016, 12:09

Leestijd: < 1 minuut

Lakfabrikant Axalta Coating Systems heeft de business overgenomen van Geeraets Autolak, een Nederlandse dealer die al bijna 40 jaar Cromax lakproducten aanbiedt. De activiteiten van Geeraets Autolak worden onder de naam Cromax geïntegreerd in de Axalta-organisatie. De overname is onmiddellijk van kracht. De financiële voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

“Klanten van Geeraets in Nederland zullen blijven profiteren van alle extra diensten die Geeraets Autolak in het verleden aanbood, maar nu met ondersteuning van Axalta en het merk Cromax”, aldus Matthias Schönberg, vice-president van Axalta en president voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “Dankzij deze overname kunnen we niet alleen onze operationele infrastructuur optimaliseren, het is tegelijkertijd een aanvulling op onze verkoopactiviteiten om onze Cromax-klanten te ondersteunen.”

Gerard Geeraets, eigenaar van Geeraets Autolak, ziet het als een “verandering, maar ook een mooie kans voor ons allemaal om rechtstreeks te profiteren van deze wereldwijde organisatie. Onze klanten krijgen nog steeds dezelfde ondersteuning, ze kunnen gebruik blijven maken van Cromax-producten en ondersteunende programma’s, en ze kunnen beschikken over alle hulpmiddelen die Axalta te bieden heeft. Dat is absoluut een groot voordeel op deze concurrerende markt.”

Tags: , , , ,

Artexis Easyfairs neemt…AOX na jaren weer boven…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties