bekeken: 1778 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Leaseplan: ceo moet ‘elektrisch’ promoten

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 15 januari 2018, 09:33

Leestijd: 1 minuut

Op basis van eigen duurzaamheidsonderzoek gaat Leaseplan wereldwijd proberen wagenparkbeheerders te stimuleren om te kiezen voor auto’s met zo laag mogelijke emissies.

In 2030 zou het wagenpark van Leaseplan (bijna 1,8 miljoen voertuigen) elektrisch moeten zijn. Daartoe sloot de leasemaatschappij zich in september vorig jaar aan bij het initiatief EV100. Dit door diverse multinationals gedragen project wil de aanschaf van elektrische en hybride voertuigen stimuleren. Ook het investeren in een infrastructuur voor (snel) opladen van batterijen in EV’s is een speerpunt.

Verantwoordelijkheid

Op de jaarlijkse bijeenkomst ‘Wereld Economisch Forum’ in Davos wil Leaseplan binnenkort de dan aanwezige topmanagers van ruim 1.800 (grote) ondernemingen aanspreken op hun verantwoordelijkheid bij de keuze van voertuigen voor hun wagenparken. Tex Gunning, de huidige ceo van Leaseplan, staat bekend om zijn duurzaamheidsidealen. Bij hem is de EV-promotie dan ook in goede handen.

Tags: , , , , ,

Duitse politiek bepaalt agenda…Softbank investeert half…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties