fbpx
bekeken: 1108 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Leaserijders ALD tanken met app

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 7 mei 2019, 09:33

Leestijd: < 1 minuut

De ene innovatie is nog niet geïntroduceerd of ALD Automotive komt alweer met een volgende. Vandaag maakt ALD bekend samen met Ease2pay een pilot te zijn gestart met een tank-app.

Gisteren nog meldde ALD dat het in samenwerking met Chargepoint de transitie naar elektrisch rijden wil versnellen. Vandaag laat de leasemaatschappij weten het tankproces voor leaserijders met de nieuwe tank-app nog gemakkelijker te willen maken. Met de app is het mogelijk om vanuit de auto mobiel met de smartphone te betalen.

Gemak

Voor tanken met een tankpas moet je de kilometerstand invoeren, de pincode en ook nog onthouden bij welk pompnummer je staat. Met de Ease2pay-app hoeft de leaserijder alleen uit te stappen om te tanken, aldus ALD. Aangekomen bij het tankstation herkent de app de locatie. De klant selecteert in de app het pompnummer, vult de kilometerstand vanachter het stuur in en betaalt vervolgens direct in de app.

Plastic

Behalve gemak is er nog een voordeel van de app. Er is geen plastic pas meer nodig. . Leaserijders kunnen gelijk bij ontvangst van de nieuwe leaseauto de app installeren en tanken.

Tags: , , ,

Telematica en rijtraining…350 klassiekers ter veiling…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties