bekeken: 3024 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,67)

Leasetrader koppelt Wheeler Delta

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 31 mei 2012, 11:41

Leestijd: < 1 minuut

Leasetrader maakt als eerste leaseportal een koppeling met het occasionbeheersysteem Wheeler Delta van Autodata. Inmiddels zijn ook de eerste koppelingen gerealiseerd met het voorraadmanagementsysteem van Inmotiv en Autodealers.

In samenwerking met Hexon kunnen Leasetrader-klanten hun auto’s automatisch en actueel op de portal plaatsen voor de leasevormen operational lease, netto operational lease en financial lease.

Wilbert Philippo, directeur Leasetrader: “Het occasionbeheersysteem van Wheeler Delta bood al een koppeling met de bedrijfsvoorraad van autobedrijven en leasemaatschappijen. Bij het plaatsen van de advertentie wordt op andere portals automatisch een verwijzing gemaakt naar de mogelijke leasevormen. Dat levert autobedrijven en leasemaatschappijen dus direct rendement op. Want de auto’s hoeven niet apart te worden ingevoerd. Men kan advertenties dus beter beheren en vaker afwisselen, wat leidt tot meer leads. We gaan ook nog een stap verder, door rechtstreeks een koppeling tussen de website van aanbieders en ons portaal te realiseren. Zo kunnen we ook buiten de occasionbeheersystemen eenmalig een koppeling opzetten.”

Tags: , , , , ,

Autoglaz partner AegonWeinig voordelen hergebruik…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties