Athlon komt met 100% elektrische leasebundel

Mobiliteitsprovider Athlon introduceert Zero Emission Lease. Binnen één bundel kunnen werknemers wisselen tussen een elektrische vouwfiets, auto en e-motor.

Het nieuwe product is afgelopen vrijdag gelanceerd tijdens het Athlon EV mini-congres en speelt in op de groeiende behoefte bij organisaties om hun CO2-footprint terug te dringen. Flexibiliteit wordt daarbij de norm, zegt Niels van den Hoogen, commercieel directeur Athlon Nederland. Hij spreekt van ‘de mobilist van morgen’, die in stedelijk gebied woont, op flexibele tijden werkt en groot belang hecht aan duurzaamheid. “Daar springen we met Athlon Zero Emission Lease op in, waarbij we zowel met flexibiliteit, duurzaamheid én de kosten rekening houden.’

Individueel

De nieuwe dienst voor zakelijk vervoer bundelt drie volledig elektrische transportmiddelen. Per bestemming kiezen werknemers het meest geschikte vervoermiddel. Dat moet leiden tot duurzaam reizen en besparen op tijd, parkeer- en brandstofkosten. De zakelijke rijder kan binnen de bundel individueel gebruikmaken van én switchen tussen de drie elektrische vervoersmiddelen, maar ook in deelvorm samen met collega’s.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †