Euromaster breidt Lease Service Points uit

Autobedrijf Lokhorst-Zoet uit Elburg en De Jong’s Autobedrijven uit Katwijk zijn Euromaster Lease Service Point partner geworden. Beide autobedrijven zijn overigens ook aangesloten bij de werkplaatsformule James Autoservice.

Ruth Lokhorst en haar man Gert Lokhorst zijn blij met hun keuze voor Euromaster. “Het is een mooie aanvulling op onze deelname aan James. Het geeft ons als universeel autobedrijf een extra en goede entree in de zakelijke markt. Bovendien kunnen we ons naast onze universele werkplaatsactiviteiten nog eens nadrukkelijk als bandenpartner voor de klanten profileren.”

Meer fronten

Ook De Jong’s Autobedrijven is op meerdere fronten actief, onder andere als servicedealer en erkend reparateur voor Citroën, als erkend reparateur van Peugeot en is, zoals hiervoor al vermeld, ook aangesloten bij de werkplaatsformule James Autoservice. Harold de Jong ziet Lease Service Point eveneens als een belangrijke aanvulling op de leaseactiviteiten die al met James zijn ingezet. “Met Euromaster als partner kunnen we onze zakelijke klanten nog nadrukkelijker laten zien dat we het juiste adres voor hun banden- en aftersaleswensen zijn.”   

Netwerk

“Door de deelname van beide autobedrijven staat het totaal aantal Euromaster Lease Service Point partners nu op 28. En verdere uitbreiding wordt op korte termijn verwacht. Overigens telt het eigen netwerk van Euromaster Nederland nu zo’n 83 eigen vestigingen”, aldus Dick de Goey, manager Partnerships Network bij Euromaster. Een Euromaster Lease Service Point is geen stand alone concept, maar een b-to-b aanvulling voor een merkdealer dan wel een breder universeel werkplaatsconcept. Daarom zijn naast ondernemers van James Autoservice bijvoorbeeld ook deelnemers van Bosch Car Service en Eurorepar de afgelopen tijd Lease Service Point geworden. Ook heeft een aantal merkdealers en erkende reparateurs de Lease Service Point-formule omarmd.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1590 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *