fbpx
bekeken: 784 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Louwman Group in Mobility Invest Group

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 20 december 2019, 13:37

Leestijd: < 1 minuut

Louwman Groep neemt een belang in Mobility Invest Group. Het bedrijf maakt alle vormen van vervoer toegankelijk met één kaart of app.

De feitelijke samenwerking startte in 2019 en zal door de participatie in een versnelling komen. MIG en Louwman werken momenteel samen aan wat zij noemen “de meest complete MaaS-propositie” met elektrische deelauto’s in Amersfoort en Hengelo.

Verbreden

Louwman Group is haar basis in de automotive de laatste jaren aan het verbreden tot innovatieve aanbieder van mobiliteitsdiensten en leasing. Louwman biedt deze diensten aan via haar merkpartnerschappen met onder andere Toyota, Suzuki, Lexus, Mercedes-Benz en Peugeot. Naast auto’s is de groep ook actief in motoren, fietsen, boten, scootmobielen, rolstoelen en hulpmiddelen voor mensen met een fysieke beperking.

“Het behouden en ontwikkelen van het ondernemerschap van het bestaande team van MIG is voor Louwman een belangrijke overweging. Louwman investeert om die reden in een minderheidsparticipatie door de aankoop van bestaande aandelen van MIG. We zullen deze samenwerking vorm gaan geven vanuit de recent ingerichte divisie Innovation Digital & Data, die al druk bezig is met de realisatie van nieuwe gezamenlijke proposities”, aldus John Heller, CEO van Louwman Group.

Ketenpartners

Mobility Invest Group is al meer dan tien jaar actief in de wereld van mobiliteit en opereert vanuit verschillende ondernemingen in de mobiliteitssector, zoals bijvoorbeeld Mobiliteitsfabriek, Reisbalans en TripKey. Zij werkt onder meer actief samen met Shuttel-PON, NS, GVB, RET en Qbuzz en integreert mobiliteit van ketenpartners zoals TLS, OV-fiets, Uber, Q-Park, Yellowbrick, Travelcard, Greenwheels, Car2go en Tripmanager.

Meer weten over nieuwe, ‘smart mobility’-concepten? Automotive Insiders wijdt er 5 februari een themamiddag aan.

Tags: , , ,

Edgar Brauckmann stopt,…Column Barend Luiting:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties