bekeken: 1241 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Macadam wint Europese tender ALD Automotive

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 5 december 2018, 08:54

Leestijd: < 1 minuut

Ook de komende vier jaar mag Macadam de eindecontractinspecties van teruggekomen leaseauto’s uitvoeren voor ALD Automotive. De bestaande langlopende samenwerking wordt voortgezet, nu Macadam de Europese tender heeft gewonnen.

ALD Automotive beheert wereldwijd meer dan 1,63 miljoen voertuigen in haar vloot. De hernieuwde samenwerking betekent dat Macadam de komende jaren partner blijft van de internationale leasemaatschappij in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en de Baltische Staten.

Oplossingen

Met meer dan een half miljoen inspecties per jaar is Macadam Europe naar eigen zeggen marktleider. Sinds 1993 levert het bedrijf oplossingen en ondersteuningssystemen aan partijen die betrokken zijn bij het eindecontract- en remarketingproces in de autosector. Macadam Europe is inmiddels actief in dertien landen. Een team van experts is dagelijks aanwezig op de remarketinglocaties van ALD Automotive in Meerkerk en Nieuwendijk. Daar voeren zij de inspecties uit. Hun rapportages worden gebruikt bij de beëindiging van leasecontracten. Ook worden ze ingezet voor het online remarketingplatform Carmarket van ALD Automotive.

Gerhard Prent (l.), sales & marketing manager Macadam Nederland en Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive Nederland.

Tags: , , , , , ,

Vrooam koopt SilicompVacatures Lightyear via…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties