bekeken: 1012 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Marcel van Dijk vertrekt bij CED

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 29 oktober 2018, 16:24

Leestijd: 1 minuut

Marcel van Dijk treedt per 1 november terug als commercieel directeur bij CED. Na vijf jaren in de schadesector kiest hij voor een nieuwe koers.

Van Dijk was in 2016 de drijvende kracht achter de rebranding van CED. Daarin werd minder nadruk gelegd op het compenseren van schade, maar meer op het handelen vanuit het beschermen van waarde. Van Dijk: “Na vijf inspirerende jaren kies ik nu voor een nieuwe uitdaging. De komende tijd bekijk ik de diverse opties daarvoor.”

Volgens ceo Hans Coffeng heeft Van Dijk bij de dienstverlener een belangrijke bijdrage geleverd aan de strategische koers. Ook was hij betrokken bij de lancering van verschillende nieuwe diensten. “Wij respecteren zijn besluit en zijn hem erkentelijk voor alles wat hij heeft betekend voor CED.” Wie Marcel van Dijk opvolgt als commercieel directeur is nog niet bekend.

Noodhulp

CED is met ruim vijftienhonderd medewerkers actief in veertien landen. De dienstverlening varieert van noodhulp en schademanagement tot hersteldiensten. Afnemers zijn de verzekeringssector, vastgoedondernemingen, woningcorporaties, leasemaatschappijen, zorgverleners, grote corporates en overheden.

Tags: , ,

‘Verzilver de mogelijkheden…44 bruggen in nieuwbouw Van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties