bekeken: 794 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Maserati test elektrische aandrijflijn

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 januari 2020, 14:00

Leestijd: < 1 minuut

Maserati is gestart met het testen van de nieuwe, volledig elektrische aandrijfsystemen die hun weg gaan vinden naar de toekomstige modellen van het merk.

Enkele experimentele auto’s zijn inmiddels gebouwd en voorzien van een 100 procent elektrische aandrijflijn, ontwikkeld in het nieuwe Innovation Lab in Modena. Tijdens deze experimentele fase werkt Maserati ook aan een geheel eigen sound voor de elektromotor. De nieuwe generatie volledig elektrische modellen krijgt een opvallend, herkenbaar geluid.

Dankzij tests op de openbare weg en op het circuit wordt onder uiteenlopende condities data vergaard voor de ontwikkeling en het ontwerp van de nieuwe elektrische aandrijflijnen die binnen het Maserati-gamma hun opwachting gaan maken in toekomstige modellen.

Gran Turismo en Gran Cabrio

De nieuwe Maserati Gran Turismo en Gran Cabrio worden de eerste auto’s van het merk die 100 procent elektrische technologie krijgen en in de fabriek in Turijn gebouwd gaan worden.

Tags: ,

Geertjan Gort: ‘Een…Duizenden onterecht…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties