fbpx
bekeken: 3920 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,59)

Meer Aeolus banden verkocht

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 september 2010, 15:56

Leestijd: < 1 minuut

Het eerste halfjaar van 2010 sloot Aeolus Tyres af met een stijging in verkoopvolume van ruim twintig procent. Het Aeolus-team Europa van Heuver Bandengroothandel merkt dat steeds meer eindgebruikers kiezen voor het rendement en de kwaliteit van Aeolus banden. De kwaliteit van Aeolus is een constante factor, wat Heuver merkt aan de zeer lage claimrate. Heuver wil in het tweede halfjaar de servicegraad verder optimaliseren.

Bertus Heuver, directeur van Heuver Bandengroothandel (Hardenberg), exclusief importeur van Aeolus banden voor een groot deel van Europa: "In verkoopvolume scoorden we ruim twintig procent meer dan in 2009. Terwijl ook dat een behoorlijk goed jaar was. Gebruikers kijken steeds nadrukkelijker naar ál hun inkoop. Banden maken daarvan een heel belangrijk deel uit, vooral bij grote wagenparkbeheerders. Aeolus heeft een breed aanbod en toont met ervaringen van gebruikers en cijfers aan dat het uitvalpercentage (‘claimrate’) nagenoeg nihil is. Onze partners merken ook dat steeds meer beheerders van wagenparken bewust kiezen voor Aeolus."

Voor het tweede halfjaar ligt de lat dus hoog: "Over aantallen hoeven we ons geen zorgen te maken. De fabriek draait volop en kan aan alle vragen voldoen. In de tweede helft van dit jaar kiezen we voor verdere verdieping van onze service als speerpunt. We richten ons op de Karkasgarantie en vooral de Pechservice van Aeolus in Europa."

Tags: , ,

Augustus plust 31 procentElektrisch rijden; hype of…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties