bekeken: 848 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Meer online trainingen bij Innovam

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 juli 2020, 10:00

Leestijd: < 1 minuut

Sinds de herstart na de corona-sluiting zijn er bij Innovam weer volop trainingen beschikbaar. Een beetje anders dan deelnemers gewend zijn bent door de 1,5meter-maatregelen. Maar dat is niet het enige. Innovam biedt ook meer online trainingen en meer trainingen die deels online zijn. De theorie vindt dan niet plaats tijdens een klassikale les maar online, via een e-learning of een webinar.

Partnercontent

Een voorbeeld van de nieuwe situatie is de training APK 2 Bevoegdheidsverlenging met praktijk. Voorheen kwam de deelnemer een dag naar Innovam voor theorie én praktijk. Nu doet hij de theorie zelf via een e-learning en gaat hij voor de praktijkoefeningen een halve dag naar Innovam.

Helemaal online

Er zijn ook meer trainingen die helemaal online zijn, zoals de online APK 2-training met werkboek. Je doorloopt deze in eigen tempo en maakt de oefenvragen in het werkboek. Daarin staan ook de belangrijkste onderwerpen en wijzigingen samengevat. Controle van de antwoorden gebeurt met een extra blok in je online training.

Het voordeel van online

Online trainingen kun je gewoon op het werk doen. Geen reistijd, kortere trainingen, want een online training van een uur kan best even tussendoor. Je moet er wel evengoed voor worden vrij geroosterd. Maar dat is vaak kort, zo is er dus minder verlet. En dat is misschien wel het grootste voordeel.

Lees ook het interview in Aftersales Magazine met Innovam over opleiden na corona.

‘De glimlach van een kind,…Alphabet en Arval aan kop in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties