bekeken: 1288 x
Waardeer dit artikel:
11 votes, average: 3,09 out of 511 votes, average: 3,09 out of 511 votes, average: 3,09 out of 511 votes, average: 3,09 out of 511 votes, average: 3,09 out of 5
(3,09)
(Inloggen is vereist)

Meestertechneut Rolls-Royce bij Cito Motors

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 maart 2017, 14:06

Leestijd: 1 minuut

Het Engelse prestigemerk Rolls-Royce heeft onlangs de eerste gecertificeerde Master Technician van Nederland benoemd. Om voor de benoeming in aanmerking te komen moest de ervaren technicus Frank van Dam, al vier jaar bij Cito Motors in Eindhoven gespecialiseerd in Rolls-Royce, een aantal zware cursussen afronden.

Nadat ervaring en de theoretische en praktische kennis zijn getoetst en op een voldoende hoog niveau zijn gewaardeerd, vindt de benoeming tot Master Technician plaats. Rolls-Royce benoemt jaarlijks slechts een zeer klein aantal technisch specialisten van het hoogste niveau wereldwijd.

De Nederlandse importeur van het merk, Cito Motors te Eindhoven, heeft nu een van de zeven Rolls-Royce Brand & Sales managers ter wereld en een van de drie tot het hoogste niveau geschoolde technici van het merk in dienst. Marissa van Laarhoven, algemeen directeur van Cito Motors en Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven over het resultaat: “Rolls-Royce neemt alleen genoegen met het beste. Dat bieden wij. De benoeming van Frank is voor ons dan ook geen verrassing. Hij levert al jaren de kwaliteit die bij Rolls-Royce hoort. Frank hoort nu bij een selecte groep gecertificeerde Rolls-Royce- Master Technicians.”

Cito Motors is sinds 2013 door Rolls-Royce aangesteld om het merk officieel in Nederland te vertegenwoordigen in zowel verkoop als aftersales. In de indrukwekkende showroom zijn alle nieuwe Rolls-Royces, inclusief de nieuwe Rolls-Royce Dawn, het maatwerkprogramma Bespoke en een aantal pre-owned modellen te bezichtigen.

Tags: , , ,

Hagelschade drukt Achmea in…Eigen testbaan KBA voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties