bekeken: 1025 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Mercedes-Benz certificeert Wensink Schade

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 25 februari 2020, 15:06

Leestijd: < 1 minuut

Wensink Schade heeft onlangs van importeur Mercedes-Benz Nederland het certificaat Repair & Reconnect ontvangen.

Wensink Schade was al Mercedes-Benz erkend schadeherstelbedrijf. Repair & Reconnect is het nieuwe label voor Mercedes-Benz erkend schadeherstel in de Benelux. Hiermee legt Mercedes er nadruk op dat bij schadeherstel niet alleen de carrosserieschade wordt hersteld, maar ook de elektronische schade erachter. De certificering geldt voor alle drie vestigingen van Wensink Schade, in Groningen, Apeldoorn en Hoogeveen.

Rita Schepers, directeur van Wensink Schade: “Veel mensen realiseren zich niet altijd dat er elektronische schade kan ontstaan na het ontstaan van carrosserieschade. Wij besteden dan ook veel aandacht aan ons nieuwe schadelabel Repair & Reconnect, waarbij we aangeven dat ook het herstellen van een kleine schade urgent kan zijn. Veiligheid moet je immers nooit aan het toeval overlaten.”

Na schadeherstel biedt Wensink vier jaar garantie op de reparatie en twee jaar garantie op onderdelen.

Audit

De importeur heeft bij Wensink alle processen van het schadeherstel tegen het licht gehouden en akkoord bevonden. Eens per jaar wordt een controle audit gehouden om te kijken of Wensink Schade nog aan de kwaliteitsnorm voldoet.

Tags: , , , , ,

Luchtvering en turboslangen…Stern neemt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties