bekeken: 317 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Merkgarantiebewijs Bovag-Focwa: ook M-B

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 29 november 2019, 11:56

Leestijd: 1 minuut

De garantiebewijzen van Bovag en Focwa voor schadeherstel’ worden vanaf komende maandag (2 december) uitgebreid met bewijzen in de stijl van Mercedes-Benz.

Net als op de algemene Bovag-versie staan op het merkspecifieke garantiebewijs de Bovag Garantievoorwaarden. Het bewijs is opgemaakt in de uitstraling van de betreffende merken. Focwa levert een vergelijkbare dienst. De benodigde applicatie wordt via het lidmaatschap beschikbaar gesteld en is ontwikkeld door Focwa en Solera, in nauwe samenwerking met RAI Vereniging en importeurs.

Schadeherstelbedrijven die een samenwerking hebben met een Mercedes-Benz-dealer met merkerkenning, kunnen het Merkgarantiebewijs op schadeherstel aanmaken. De Mercedes-Benz dealer reikt het uit. De tool bestond al voor de merken VW, VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT, Skoda, Opel, Mazda, Renault, Dacia, Opel, Nissan, Hyundai en Ford. Het eerste Bovag Garantiebewijs werd ruim drie jaar geleden uitgereikt.

Geschillen

Aan het Merkgarantiebewijs zitten de Bovag-voorwaarden voor schadeherstel vast: 48 maanden garantie, bemiddeling bij geschillen, toegang tot de Geschillencommissie en dekking van garantienakoming na faillissement. Sinds 2016 kunnen Focwa-schadeherstellers met een merkerkenning digitaal merkgarantiebewijzen uitgeven aan de consument.

Tags: , , , ,

Autocrew lanceert…Euromaster gunt ruitherstel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties