fbpx
bekeken: 964 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,50)

Mijlpaal voor Zorgeloos Rijden Pas: 50.000

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 21 januari 2020, 12:43

Leestijd: < 1 minuut

Automatiseerder EFI meldt de uitgifte van de 50.000e Zorgeloos Rijden Pas. De in 2017 gestarte abonnementsdienst biedt klantenbinding voor het autobedrijf en kostenspreiding voor diens klanten.

Financiële applicaties van EFI draaien bij meer dan vijftienhonderd mkb-bedrijven. Grotere dealerholdings benaderden de specialist vier jaar terug om een loyaliteitsprogramma te ontwikkelen. Doel was in te spelen op de groeiende voorkeur bij consumenten voor abonnementen met vaste maandbedragen in plaats van grote eenmalige uitgaven.

De daaruit voortgekomen Zorgeloos Rijden Pas wordt inmiddels door zo’n vijftien grotere dealerholdings ingezet. Samen zijn ze nu goed voor 50.000 passen, meldt directeur Eric Rooderkerk van EFI. Grondgedachte is dat garagebedrijven hun klanten een serviceabonnement bieden tegen een vast maandbedrag (zes euro). Op die manier wordt de onderlinge relatie versterkt en is het bedrijf verzekerd van een maandelijkse omzetstroom. Mogelijk leiden de regelmatige bezoeken tot extra werkplaatsomzet.

Wasstraat

Het deelnemende autobedrijf koppelt naar eigen inzicht diensten aan de pas: lampje vervangen (excl. xenon & led), vloeistoffen bijvullen, bandreparatie of vervangend vervoer bij onderhoud. Opties zijn ook – gratis – vervangend vervoer, apk, bandenreparatie, zomer- en wintercheck, extra garantie op reparaties en korting op de wasstraat. Aanvragen van klanten verlopen digitaal, via de website van de onderneming. Het Zorgeloos Rijden Pas softwareprogramma omvat een Kenteken–Check controleprogramma voor alle vestigingen. 

Tags:

9,3 procent minder…Herwers Groep beste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties