fbpx
bekeken: 1176 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Mobiele kalibratieservice Autoglaz

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 26 februari 2019, 12:36

Leestijd: < 1 minuut

Autoglaz biedt vanuit 11 van zijn 38 vestigingen in Nederland mobiele kalibratieservice aan. Zakelijke klanten kunnen tegen betaling deze technische hulp inroepen op hun eigen locatie.

De prijs van de dienstverlening verschilt per voertuig. Franchisers van Autoglaz krijgen met de dienst een extra mogelijkheid om hun investeringen in apparatuur terug te verdienen. Voor de opdrachtgevers geldt als voordeel dat ze de kalibratiehulp niet zelf hoeven aan te schaffen. De apparatuur die Autoglaz inzet is afkomstig van Texa en in ons land geleverd oor Explora.

ADAS

Na een voorruitvervanging moeten de Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) gekalibreerd worden. Een specialistische klus, die vorig jaar een reden was voor Autoglaz om alle vestigingen te voorzien van de benodigde apparatuur. Sinds kort biedt de formule deze dienstverlening ook aan vanuit mobiele units. Schadeherstellers, autobedrijven en andere ruitherstellers kunnen op een aparte website (autoruitkalibratie.nl) de hulp inroepen. Volgens Autoglaz blijkt in de praktijk dat nogal wat partijen het kalibreren na ruitvervanging niet graag zelf doen maar liever uitbesteden aan ruitspecialisten.

Kalibratieservice

De mobiele kalibratieservice wordt vooralsnog aangeboden vanuit de vestigingen in Breda, Hoofddorp, Den Bosch, Leeuwarden, Nijkerk, Beverwijk, Waalwijk, Eindhoven, Oss, Arnhem en Tiel. Binnenkort volgen meer vestigingen met mobiele kalibratieservice units. Overigens sluit de formule over twee maanden nog franchisers aan in Kerkrade, Brummen en Zwolle.

Tags: , , , ,

Zeven nieuwe vestigingen…Kort voor de kar
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties