bekeken: 1732 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Van Mossel neemt Kia van Blokhuis over

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 5 januari 2018, 09:29

Leestijd: 1 minuut

De Van Mossel Automotive Groep heeft per 2 januari de twee Kia-vestigingen van Blokhuis overgenomen. Het gaat om de vestigingen in Amersfoort en Harderwijk. Door de overname telt Van Mossel nu vijf Kia-vestigingen.

De bedrijven gaan verder onder de naam Van Mossel Kia Amersfoort en Van Mossel Kia Harderwijk. Alle betrokken medewerkers treden in dienst bij de Van Mossel Automotive Groep. Zij blijven werkzaam vanuit dezelfde locaties.

Maarten den Breems zal de vestiging Harderwijk blijven aansturen. Bas Huijzer zal de vestiging in Amersfoort leiden totdat een nieuwe vestigingsdirecteur is gevonden. Huijzer is de commercieel en operationeel directeur van Van Mossel Kia.

Vakgarage Autobedrijf Blokhuis in Bunschoten-Spakenburg blijft als Autobedrijf Blokhuis bestaan. Bert-Martijn Blokhuis, voorheen vestigingsmanager Blokhuis Kia Amersfoort krijgt hier de leiding. Roelof Blokhuis, de huidige DGA, gaat met pensioen.

Familiebedrijf

Roelof Blokhuis: “De toekomst van ons familiebedrijf wordt met deze overname veilig gesteld. Wij herkennen bij Van Mossel dezelfde waardes op het gebied van streven naar maximale klantgerichtheid en medewerker tevredenheid. Dit zijn voor ons altijd speerpunten geweest. Ik ben ervan overtuigd dat dit bij Van Mossel op minimaal dezelfde wijze wordt voortgezet.”

Eric Berkhof vult aan: “Uiteraard zijn wij Roelof en zijn zoon Bert-Martijn dankbaar voor het goede ondernemerschap wat zij jarenlang hebben gevoerd. Mede hierdoor zijn wij overtuigd van de continuïteit van dit mooie bedrijf. Door de toevoeging van deze vestigingen aan ons autobedrijf bevinden we ons voortaan op vijf strategische locaties, te weten Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.”

Van Mossel is duidelijk op overnamepad. Een paar dagen eerder voegde Van Mossel ook al de merken Seat en Skoda toe aan het portfolio met de overname van twee vestigingen van de Noordhoek Autogroep.

Tags: , , ,

Digitale transformatie in…Bosal ACPS in handen van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties