fbpx
bekeken: 3114 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Motorscooter Qooder via Bosch Car Service

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 29 april 2020, 17:27

Leestijd: < 1 minuut

Bosch Car Service is dealernetwerkpartner van het voor Nederland nieuwe motorscootermerk Qooder. Thijs de Baaij van het gelijknamige autobedrijf in Nijmegen ontving de eerste exemplaren, geleverd door importeur Freek Sanders van Well.

Ook andere leden van de garageformule hebben inmiddels exemplaren van het Zwitserse merk. De vierwieler is geschikt voor het autorijbewijs. “Dat zette mij aan het denken”, zegt de importeur (rechts op de foto). “Lag de oplossing voor een dealernetwerk wellicht bij autobedrijven? Zocht een autoketen aanvulling op zijn formule? We kwamen in gesprek met Bosch Car Service. En ja, zij zochten ‘iets aanvullends in mobiliteit’. In no time lag er een blauwdruk om hun leden Qooder-dealer te laten worden. De eersten zijn al gestart.”

Meerwaarde

Michiel Frijters, conceptmanager Bosch Car Service Nederland: “Wij zochten nieuwe opties voor onze leden. In gesprek met Qooder zagen we de potentie. Met hen als partner bieden we leden meerwaarde voor hun verkoop en hebben zij er een eyecatcher bij in de showroom. Het is een wendbare, comfortabele, stabiele machine én technisch mooi gebouwd. Daar houden onze leden wel van. Qooder past in onze mobiliteitsvisie. Mooi om zo samen tot één sterk netwerk te komen.” Bosch Car Service is in Nederland de grootste onafhankelijke garageketen. Dat biedt kopers volgens importeur Sanders van Well zekerheid en technische kennis. “Nu staan er ook Qooders in de showroom. Samen willen we een landelijk kwaliteitsdealernetwerk.”

Omzetkansen

Thijs de Baaij (links op de foto) )was Bovag Autobedrijf van het Jaar 2016/2017 en in die periode columnist bij Aftersales Magazine. “Wij draaien goed met onze werkplaats en occasions en krijgen er als dealer mooie omzetkansen bij. Ook in en om Nijmegen slibt het verkeer maar al te vaak dicht. Een Qooder is dan een uitkomst.”

Tags: , , ,

Bosch: diesel en benzine ook…Met AutoFirst door de crisis
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Robbie Veenendaal: 29 april 2020 om 18:36

De dealer om deze gave motor scooters bij te kopen!

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties