fbpx
bekeken: 2552 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Move Move: één pas voor totale mobiliteit

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 27 februari 2018, 11:35

Leestijd: < 1 minuut

Aanbieder van mobiliteitspassen Multitankcard komt met de Move Move-pas, een pas voor alle vormen van mobiliteit, plus de verwerking van de daaraan verbonden kosten.

Met de nieuwe pas voorziet Multitankcard in een oplossing voor ondernemers en werknemers die niet alleen per auto reizen, maar bijvoorbeeld ook gebruikmaken van openbaar vervoer of taxi. Move Move is ook een oplossing voor wie zijn privéauto zakelijk gebruikt en voor werknemers die geen auto nodig hebben. De bijbehorende papierwinkel is voor hen een last, net als voor de boekhouder. Move Move vat één keer per maand een overzicht van alle mobiliteitskosten en één factuur voor de werkgever. “Ondernemers willen meer flexibiliteit in hun mobiliteitskeuzes, zonder additionele rompslomp”, vertelt Patrick Roozeman, directeur van Multitankcard. “Zij willen eenvoud in aanvraag, en inzicht voor de administratie en btw-teruggave.”

Kosten

De pas kost 5,95 euro per maand, zonder bijkomende kosten voor registratie of borg en is per maand opzegbaar. Via het online dashboard krijgen gebruikers inzicht in de gemaakte kosten, ook per medewerker.

Tags: , ,

Uniroyal roept Snow Max 2…RDC start in april…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties