bekeken: 710 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Mulder-Mazda nu ook dealer Rotterdam-Zuid

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 20 december 2019, 12:47

Leestijd: < 1 minuut

Mulder-Mazda opent per 1 januari een derde vestiging in de regio Rotterdam. De locatie aan de Kamerlingh Onnesweg in Barendrecht draagt de naam Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid. Ze vormt een aanvulling op de bestaande dealervestiging in Rotterdam en die in Waddinxveen.

Ook de nieuwe vestiging voorziet in een full service, met naast labels voor nieuwe en gebruikte Mazda’s ook alle onderhoud en schadeherstel. Jeroen Dols, directeur van Mulder-Mazda, over de uitbreiding: “Barendrecht was een logische keuze waarmee we ons bereik significant vergroten.”

Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid herbergt een showroom die gericht is op een betere ‘customer experience’. Zo is voorzien in een horecaplein, privacy seats en werkplekken voor wachtende klanten. “In de nieuwe interpretatie van de showroom schuiven klanten niet aan bij onze verkoopadviseurs, maar andersom”, aldus Jeroen Dols. Mazda Motor Corporation verkocht van april tot september wereldwijd 731.000 voertuigen. In Nederland stegen de verkopen over het hele kalenderjaar gerekend met twee procent.

Tags: , ,

Eerste certificaten Open…Monteur leverde nog nooit zo…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties