bekeken: 894 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Musk kondigt reorganisatie Tesla aan

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 15 mei 2018, 11:16

Leestijd: < 1 minuut

De lijnen moeten korter, de organisatie platter en van niet-essentiële activiteiten wordt afscheid genomen. In die bewoordingen heeft Tesla-CEO Elon Musk een reorganisatie aangekondigd. Hij deed dat per e-mail aan de medewerkers.

De maatregelen komen na aanhoudende, al bijna twee jaar voortdurende productieproblemen met de Model 3. Daardoor is de uitlevering van dit relatief betaalbare Tesla-model nog steeds niet op het gewenste niveau. Verder deden zich recentelijk zware ongelukken voor met autonoom rijdende Tesla’s en gaven managers op sleutelposities er de brui aan. Zo laste vorige week de vicepresident engineering een langdurige adempauze in. Afgelopen weekeinde stapte een manager over naar Alphabet-dochter Waymo.

Stroperig

Volgens Musk moet Tesla organisatorisch aan de bak omdat er te veel onderaannemers rondlopen. Dat zou de voortgang onnodig stroperig maken. Begin deze maand maakte de producent bekend in het eerste kwartaal opnieuw verlies te hebben geleden – het grootste ooit in zijn geschiedenis.

Tags: , , ,

Nieuwe deal lakreparatie BASF…Kia komt met diesel 48-volt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties