bekeken: 3638 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,60)

MW-Automotive introduceert National remblokken

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 augustus 2014, 09:58

Leestijd: < 1 minuut

Slijt- en onderdelenspecialist MW Automotive uit Naarden, introduceert van fabrikant National de remblokkensets. Na de koppelingen, remschijven en remschijf-kits van deze fabrikant, nu dus voor de eerste keer in ons land. Het betreft een uitgebreid assortiment van bijna 200 referenties.

“Bij de huidige marktomstandigheden ligt het accent bij slijtdelen vaak op de prijs. Dat is begrijpelijk, maar als het om onderdelen gaat waar de rijveiligheid in het geding is, moet je ook de kwaliteit in ogenschouw nemen. Bij National is een hoogstaande kwaliteit van haar producten een vanzelfsprekendheid. Net als de scherpe prijzen”, stelt Robin Weijerman van MW Automotive.

Vanaf 1 september aanstaande zal alle technische data van het National remblokkenaanbod in Tecdoc en Aldoc vermeld staan. “Grossiers willen zich onderscheiden naar het garagebedrijf toe, en auto- en garagebedrijven willen hun werkplaatsklanten een alternatief aanbod kunnen maken. Met National bieden we dat alternatief. En om onze beide claims te bewijzen bieden we tot 30 augustus aanstaande de 45 meest courante remblokken tegen de meest scherpe prijs in de onafhankelijke aftermarket aan”, aldus Weijerman.

Tags: , , , , , , ,

Faillissementen autobranche…Focus bij OEM op aandrijflijn
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties