bekeken: 661 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Mydigitalservice voor onderhoud Opel

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 17 september 2019, 15:05

Leestijd: 1 minuut

Opel lanceert Mydigitalservice, een dienst om klanten op de hoogte te houden van de diverse werkzaamheden. Is de inspectie of onderhoudsbeurt klaar, dan krijgt de eigenaar bericht dat hij de auto kan ophalen.

De klant wordt met smartphone-notificaties geïnformeerd over de aanvang, visuele inspectie, onderhoudsbeurt en afronding. Technici kunnen onverwachte problemen – zoals versleten banden of remmen – via een video of foto vastleggen. Per sms of e-mail ontvangt de eigenaar een gepersonaliseerde URL-link, met daarin een foto of video en een inschatting van de kosten. Langs dezelfde weg kan de eigenaar de reparatie toestaan of afwijzen. Achteraf wordt digitaal een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden toegestuurd.

Transparantie

Tobias Theile, manager customer journey bij Opel, maakt de vergelijking met het volgsysteem van postorderbedrijven. “De klant blijft op de hoogte en bepaalt zelf welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Dit zorgt voor optimale transparantie en comfort. Verder bespaart het ook nog eens tijd. De klant kan op elk moment van de dag beslissingen nemen. De benodigde informatie is altijd aanwezig.” Mydigitalservice beleeft op dit moment een uitrol in twintig Europese landen.

Tags: ,

Partspoint koppelt klant en…Bijtelling elektrische auto…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties