bekeken: 987 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Nationaal Schadecongres: de prijs van kwaliteit

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 19 augustus 2019, 12:51

Leestijd: < 1 minuut

Met als motto ‘De prijs van kwaliteit’ vindt op 10 september het Nationaal Schadecongres plaats. Dit event van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders brengt een keur aan sprekers uit de schadeherstelbranche op de been.

Als rode draad loopt door de diverse bijdragen de vraag wat kwalitatief hoogwaardig autoschadeherstel mag (of moet?) kosten. Zo bracht Derk Roodhuyzen de Vries, directeur van online platform Fixico, vraag en aanbod bij elkaar. Daarmee droeg hij in belangrijke mate bij aan de transparantie van de kosten van schadeherstel.

Paneldiscussie

Andere sprekers tijdens het Nationaal Schadecongres zijn technisch directeur Richard Schram van Euro NCAP en directeur Martin Kaspers van PSA Retail Nederland. Aan het woord komt verder Anton Cornelissen, directeur TOI-opleidingen en initiatiefnemer van de Autotech Academy, het platform voor opleidingen in de schadeherstelbranche. Ook staat een paneldiscussie op het programma, met medewerking van schadeondernemer Joost den Elzen, fleet- en verkoopdirecteur Glenn Jacobs van autoverhuurder Hertz, en directeur Erwin Renkema van herstelketen UAS. Internationaal toparbiter Bas Nijhuis besluit het Nationaal Schadecongres met een presentatie waarin hij dwarsverbanden legt tussen topsport en het bedrijfsleven.

Het programma staat onder leiding van Felix Tenniglo & Ric van Vugt. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid tot inschrijven biedt de website van Automotive Insiders.

Tags: , , , , ,

Nexen Tire breidt productie…Bovemij verdubbelt resultaat…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties