bekeken: 1263 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Nederlander beste Mitsubishi-monteur Europa

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 juni 2017, 12:00

Leestijd: 1 minuut

Arno Mennink is de beste Mitsubishi-monteur van Europa. De Nederlandse technicus en 1e monteur bij merkdealer Nijman in Borculo won vorige week donderdag de Europese Mitsubishi Technician Contest 2017.

De finale vond plaats in het Europese trainingcentrum van MME (Mitsubishi Motors Europe) in Nieuwegein. De 25-jarige Mennink won in maart de nationale competitie. Daarmee kwalificeerde hij zich voor de Europese finale op 22 juni. Op dit internationale podium gingen twaalf nationale winnaars onderling de strijd aan. Ze moesten aan de bak met vier praktijkopdrachten van een half uur en twee van vijftig minuten, op basis van gesimuleerde storingen. Op de foto wordt Mennink geflankeerd door Keisuke Kishiura, ceo & president Mitsubishi Motors Europe.

Global Service Skills Contest

Dankzij de winst is Mennink verzekerd van deelname aan de Global Service Skills Contest, de mondiale finale volgend jaar in Tokio. Ook bij eerdere afleveringen op Europees niveau waren Nederlandse Mitsubishi-monteurs succesvol: in 2004 de eerste plaats, in 2006 de tweede plaats.

Tags: , , ,

Vetos viert vijftienjarig…Stam en Munsterhuis ‘Alpine…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties