bekeken: 1566 x
Waardeer dit artikel:
104 votes, average: 2,65 out of 5104 votes, average: 2,65 out of 5104 votes, average: 2,65 out of 5104 votes, average: 2,65 out of 5104 votes, average: 2,65 out of 5
(2,65)
(Inloggen is vereist)

Nieuw hoofdbestuur RAI Vereniging

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 december 2016, 09:58

Leestijd: 1 minuut

RAI Vereniging heeft haar nieuwe hoofdbestuur gepresenteerd. Naast algemeen voorzitter Steven van Eijck zijn dat – v.l.n.r. op de foto – Paul Zekhuis (CEO AutoBinck), Maurice Geraets (Directeur NXP Nederland), Eric Louwman (CEO Louwman Group), Janus Smalbraak (CEO Pon Holdings) en Ron Snoeks (CEO Snoeks Group).

De komt van een nieuw bestuur vloeit voort uit de aanpassing die RAI Vereniging doorvoert binnen haar totale organisatie. De belangenorganisatie wijst op de snelle veranderingen die de  mobiliteitsmarkt doormaakt. Thema’s als big data, betalen naar gebruik, verkeersveiligheid, bereikbaarheid en duurzaamheid domineren het debat.

Voorzitter Van Eijck: “Om onze maatschappelijke rol en invloed op het gebied van mobiliteit te behouden en te versterken, moeten wij als RAI Vereniging in deze veranderingen meegaan en positie innemen. Dat vereist een eigen geluid en visie. Daarvoor is het van belang om een onafhankelijk bestuur te hebben, met gezaghebbende autoriteiten uit de mobiliteitsindustrie die kunnen meebeslissen en het verschil maken.”

Ook de interne structuur is aangepakt, aangezien volgens RAI Vereniging in de afgelopen jaren de activiteiten van de leden steeds meer zijn verlegd. Daarnaast is het aantal leden afgelopen jaar gegroeid met circa tweehonderd, naar een totaal van zevenhonderd. Om de organisatie daar beter op aan te laten sluiten, zijn alle leden nu ondergebracht in negen homogene secties, direct onder de paraplu van RAI Vereniging. De secties vormen een afspiegeling van het ledenbestand. Om te zorgen dat iedere sectie haar eigen belangen optimaal kan behartigen, is een sectiebestuur aangesteld met een eigen activiteitenkalender. Achterliggende gedachte is dat de organisatie hierdoor dichter bij de leden staat en dat de secties slagvaardiger kunnen opereren.

Tags: , ,

Dometic stroomlijnt…RDC-directeur René Louter…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties