bekeken: 856 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Nieuw bij Nissens: turboladers en EGR-kleppen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 4 september 2018, 10:19

Leestijd: 1 minuut

Leverancier van aircotechniek Nissens presenteert op de Automechanika vakbeurs een nieuw productsegment onder de naam Efficiency & Emissions. Twee productgroepen die Nissens daarmee om te beginnen aanbiedt, zijn turboladers en EGR-kleppen voor personenauto’s.

Senior vice-president van Nissens Automotive, Klavs T. Pedersen, licht toe: “Met onze ervaring in het lanceren van geavanceerde producten hebben velen ons benaderd met betrekking tot turboladers en EGR-kleppen. Er was behoefte aan een kwalitatief hoogwaardig aftermarket-product en -concept als alternatief voor OE, dat wij hebben gekozen op verzoek van onze klanten. En met de introductie van onze turboladers en EGR-kleppen kunnen wij, als een van de weinige bedrijven die zich 100 procent inzetten voor de aftermarket, een serie gloednieuwe turboladers en EGR-kleppen aanbieden van dezelfde kwaliteit als OE-producten.”

Aanloopoperiode

Nissens startte het project Efficiency & Emissions al in 2014. “We hadden een duidelijk doel voor ogen. Als we turboladers zouden gaan leveren, wilden we op geen enkel aspect ervan compromissen sluiten wat betreft de kwaliteit. Daarom hebben we een uitgebreid herontwerp- en testproces doorlopen. Tegelijkertijd hebben we succesvolle veldtests uitgevoerd in Denemarken, Polen, Spanje en Zweden”, aldus Klavs T. Pedersen.

Verkrijgbaarheid

De turboladers van Nissens zijn verkrijgbaar vanaf 11 september 2018. De EGR-kleppen komen in 2019 op de markt. Het assortiment turboladers bestaat uit meer dan honderd onderdeelnummers die meer dan 1150 OE-nummers bestrijken. Alle turboladers worden geleverd met pakkingsets, rekbouten, smeermiddelen en installatiehandleidingen. Het assortiment EGR-kleppen is nog in ontwikkeling.

Tags: , , ,

Van Mossel neemt Autobedrijf…Acea waarschuwt voor impact…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties