bekeken: 3727 x
Waardeer dit artikel:
249 votes, average: 2,51 out of 5249 votes, average: 2,51 out of 5249 votes, average: 2,51 out of 5249 votes, average: 2,51 out of 5249 votes, average: 2,51 out of 5
(2,51)
(Inloggen is vereist)

Nieuw schadeherstelnetwerk Unigarant en Aegon

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 augustus 2016, 14:14

Leestijd: 1 minuut

In samenwerking met Aegon start Unigarant/ANWB verzekeren 15 augustus met een nieuw autoschadeherstelnetwerk. Hiervoor worden 220 autoherstelbedrijven gecontracteerd. Voorheen werd het schadeherstel uitbesteed aan drie grote ketens: ABS, Care en A.A.S. Ook gaat Unigarant/ANWB verzekeren over naar Audaflow van ABZ.

Met de start van een eigen netwerk gaat Unigarant/ANWB verzekeren een partnership aan met de volgens hen “beste herstellers”, op basis van klanttevredenheidsmeting en kwaliteitsnormen. De klant kan voortaan direct met de cascoschade naar de hersteller. Doel is ook om op termijn verzekerden wier schade aan de eigen auto niet gedekt is, een voordeel te bieden bij het herstellen ervan.

Will Hoogstad, directie Unigarant/ANWB verzekeringen, zegt dat de herstellers “door onszelf zijn geselecteerd en getoetst op onder meer klanttevredenheid, kwaliteit van de werkzaamheden en doorlooptijden. Onze nieuwe herstellers zitten dichtbij de klant en zorgen dat ze na schade weer snel en veilig op weg kunnen.”

Met zijn nieuwe herstelnetwerk sluit Unigarant aan bij het Aegon autoherstelnetwerk, waardoor het gezamenlijk belang in omvang verdubbelt. Hierdoor leveren zij de door hen geselecteerde herstellers meer volume en een uniforme werkwijze. Aegon startte het herstelwerk ruim vier jaar geleden, om klanten bij schade snel en gestructureerd te kunnen helpen. Ook een hoog kwalitatief schadeherstel werd destijds beoogd, aldus Paul Knapper, businessmanager expertise en herstelnetwerken. “Dit doel hebben wij bereikt. Door de samenwerking met Unigarant/ANWB verzekeren vergroten wij ons netwerk van schadeherstellers en zitten wij dichter bij de klant.”

Op de foto vlnr: Matthijs Hofstede (directeur Aegon Schadeverzekeringen), Will Hoogstad (CFO Unigarant) en Walter van Benthem (commercieel directeur Solera Nederland/ABZ).

Tags: , , , ,

AOX na jaren weer boven…Telecompartij koopt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties