fbpx
bekeken: 1878 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Nieuw vakblad Focwa toont meer werkvloer

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 13 april 2017, 16:28

Leestijd: < 1 minuut

Niet alleen voor de directeur-grootaandeelhouder maar nadrukkelijk ook voor en door de werkvloer, dat is de formule van het nieuwe vakblad van Focwa. Het zal in de tweede helft van juni verschijnen, in een nog te bepalen oplage.

focwa-coverHet magazine geeft de vereniging volgens directeur Femke Teeling een gezicht en “laat zien dat Vereniging Focwa Schadeherstel hét kenniscentrum is op het gebied van techniek, equipment en scholing.”

Ook al kunnen leden anno 2017 hun vakinformatie van het web plukken, toch is een eigen magazine nodig. “Het laat zien waar de vereniging zich mee bezighoudt en hoe ze zich inzet voor de leden. Het is een magazine voor ondernemers én werknemers binnen de schadeherstelbranche die trots zijn op hun vak en openstaan voor nieuwe ideeën. De leden zullen centraal staan in vrijwel alle artikelen: we nemen een kijkje bij hen in de keuken. Zo kunnen leden elkaar inspireren.”

Bedrijfsvoering

Het magazine gaat niet alleen over het vak van schadehersteller, maar ook over bedrijfsvoering en ondernemerschap. Het blad wordt uitgebracht in samenwerking met Elma Media, als aanvulling op de bestaande communicatie. De getoonde voorpagina is ter indicatie: het definitieve beeld moet nog worden bepaald.

Focwa zette eind vorig jaar overigens een punt achter het eigen Carrosserie Magazine, jarenlang het ledenblad van de schadeherstelbranche.

Tags: , , , ,

LPG op laagste niveau sinds…Private leaserijder kiest…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties