bekeken: 402 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Nieuwe benoemingen bij Bovemij

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 15 mei 2020, 11:12

Leestijd: < 1 minuut

Op vrijdag 24 april zijn tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering van Bovemij Arjen Dorland en Norbert van den Eijnden benoemd als nieuwe leden van de raad van commissarissen. Beiden zijn benoemd voor vier jaar, met de mogelijkheid voor herbenoeming. Rutger Koopmans trad tijdens de vergadering terug uit de raad, aan het eind van zijn tweede benoemingsperiode.

De raad van commissarissen van Bovemij bestaat nu uit drie personen, met naast de twee nieuwe leden Gerlach Cerfontaine als voorzitter. Zijn benoeming loopt in 2021 af. Bovemij is voornemens Arjen Dorland in 2021 te benoemen als opvolger van Cerfontaine.

Arjen Dorland (foto links) werkte bijna dertig jaar bij Shell, vooral in technische en digitale management- en bestuursfuncties. Daarnaast heeft Dorland uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening en in toezicht (DNB/AFM). Zo is hij vicevoorzitter van de raad van toezicht bij ABN Amro en Essent, en voorzitter van de raad van toezicht van Haaglanden MC.

Automan

Norbert van den Eijnden is geen onbekend in automotive. Hij vervulde functies bij onder meer Mercedes-Benz Nederland, Volvo Leasing, en bij leasemaatschappijen Athlon en Alphabet.

Tijdens een binnenkort te houden buitengewone aandeelhoudersvergadering zal een vierde lid van de raad van commissarissen worden benoemd, in de persoon van Jaco Remijn, ceo van de Broekhuis Groep.

Afnemend aantal huurauto’s…Zorgen om brandgevaar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties