fbpx
bekeken: 2660 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,75)

Nieuwe locatie Fuchs Service Equipment

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 februari 2017, 16:47

Leestijd: < 1 minuut

Met een open huis voor ruim honderd relaties heeft Fuchs Service Equipment vandaag in Veenendaal zijn nieuwe bedrijfslocatie officieel in gebruik genomen. De grotere ruimte (650 vierkante meter vloeroppervlak) is nodig vanwege de sterke groei van de onderneming.

Eigenaar Bas Suurenbroek begon in april 2014 voor zichzelf, op basis van eerdere, ruime ervaring in automotive equipment. Zijn bedrijf importeert, distribueert, installeert en onderhoudt de merken Hunter Engineering, Nussbaum en Fuchs Hydraulic.

Het pand op bedrijventerrein De Batterijen werd per 1 januari betrokken en biedt plaats aan onder meer een showroom, kantoor en 120 palletplaatsen voor de fastmovers. Suurenbroek zegt dat de drie merken die hij voert elkaar goed aanvullen op het gebied van heffen, balanceren, uitlijnen en (de)monteren. “Ons programma is compleet. We stappen niet ook nog in emissie en remmenbanken. Voor ons geen supermarktmodel.”

Fuchs Service Equipment heeft met ingang van 1 maart acht monteurs in vaste dienst voor de buitendienst. “Wij zijn vooral een technisch bedrijf. Ook onze commerciële mensen hebben een gereedschapskist bij zich, om bij klanten eventuele storingen te verhelpen.” Overigens kende het open huis niet alleen Nederlandse genodigden. Aanwezig vanuit Duitsland namens Fuchs waren de directeuren Uwe Lörsch en Thomas Kemmer. Het Amerikaanse Hunter werd vertegenwoordigd door Wes Wingo (vice-president international), het Duitse Nussbaum door algemeen directeur Steffen Nussbaum.

Tags: , , , , , , ,

Autobedrijf verkoopt in…Bosal stoot trekhakentak af
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties