fbpx
bekeken: 3042 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,54)

Nieuwe website Optima-batterijen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 juli 2014, 08:34

Leestijd: < 1 minuut

Johnson Controls, wereldwijd leider op het gebied van traditionele autobatterijen en batterijen voor voertuigen met Start-Stop systeem lanceert een nieuwe website voor het merk Optima om zo de zichtbaarheid te verbeteren.

Volgens John Control is de website een uitstekend middel om het merk te promoten, de naambekendheid van Optima op de markt te verbeteren en alle troeven van dit product voor de Europese markt toe te lichten. Bovendien wordt de communicatie met de gebruikers en partners eenvoudiger en vinden zij informatie over alle technische en technologische aspecten van de batterijen.

De stijl van de website – sober en zwart – ligt in lijn van het traditionele design van Optioma. Navigeren gaat eenvoudig met een opvallende bovenbalk die direct toegang geeft tot de producten en hun functionaliteiten, evenals vakken om snel bepaalde pagina’s te bekijken.
Andere nuttige functies zijn een gebruiksvriendelijke browser voor batterijen en voor dealers.
Bovendien vindt de consument snel de nodige informatie over de geschiedenis van het Optima merk, over de producten, technologieën, toepassingen en nieuwigheden.

Tags: , ,

Wellicht overname TRWPomphouders klagen Staat aan
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties