bekeken: 3211 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Nijboer zegt Suzuki op, verder als universeel

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 24 februari 2020, 16:10

Leestijd: 1 minuut

Autobedrijf Harry Nijboer uit Lemelerveld beëindigt per 1 maart het Suzuki-dealerschap en gaat verder als merkonafhankelijk autobedrijf. De eigenaar en zijn team richten zich op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Onderhoud en reparatie gebeuren door het onder één dak gevestigde Autocentrum Lemelerveld. Daar zal met ingang van komende maand ook een garageformule gaan draaien. Welke, dat wordt waarschijnlijk vóór 1 april bekendgemaakt.

Nijboer is dertig jaar Suzuki-dealer geweest. Zijn rayon werd van lieverlee echter te klein om nog te voldoen aan de eisen van de importeur. “Ik heb de kosten en de baten tegen elkaar gehouden en besloten dat het beter is om verder te gaan als zelfstandig autobedrijf.” De aftersales had hij eerder al ondergebracht bij zakelijk buurman Jurgen Meijer (44), zijn vroegere chef-werkplaats. Hij verzorgt met Autocentrum Lemelerveld alle reparatie en onderhoud. Het is de bedoeling dat Meijer over een aantal jaar ook de salesactiviteiten overneemt.

Mobiliteit

Vooralsnog verandert er voor de klanten in de praktijk helemaal niets, zegt Nijboer (64) toe. “Ik ga me volledig richten op in- en verkoop van alle merken, op lease en vormen van mobiliteit. “Zeker in deze tijd is het voor veel mensen moeilijk een keuze te maken tussen benzine, diesel en elektrisch. Goed, onafhankelijk en betrouwbaar advies is dan heel belangrijk. Een auto kopen is niet meer vanzelfsprekend, onbezorgd rijden is dat juist wel.” In het paasweekend verzorgen Autobedrijf Harry Nijboer (Handelsweg 2) en Autocentrum Lemelerveld (Handelsweg 4) samen een feestelijke opening.

Samenwerking EDGe Mobility en…Column Barend Luiting: Vriend…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties