bekeken: 1374 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Noordlease zet samenwerking met Autorola voort

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 19 september 2017, 14:38

Leestijd: < 1 minuut

Autorola en Noordlease gaan door met het gezamenlijk organiseren van een tweewekelijkse veiling van ex-leaseauto’s. Dat maakt Autorola bekend.

autoborg2

Noordlease werkt om en om met twee autoveilingen. De ene week gaat dat via Autorola, de andere week via BCA Autoveiling. Daarnaast zet Noordlease ook ex-leaseauto’s te koop in de eigen showroom Autoborg. Manager Operations Mark Feddes over de keuze voor zelf verkopen of laten veilen: “Dat is helemaal afhankelijk van verschillende parameters: merk, model, leeftijd, kilometerstand, uitrusting… Die worden ingevoerd in het systeem. Dat bepaalt of de auto geveild wordt of dat we hem zelf verkopen. Het kan zijn dat een V40 de ene keer naar de veiling gaat en de andere keer naar de showroom. Het maakt bijvoorbeeld uit of je van een bepaald model er al tien hebt staan. Dan is het niet erg zinvol om daar een elfde naast te zetten.”

Persoonlijk

Autorola beschikt over het eigen marktinformatiesysteem Indicata, dat meet welke auto in welke regio het meeste waard is. Dat kan ook in het buitenland zijn, legt business development manager Zijad Halilović van Autorola uit: “Naast onze systemen die klik-, bied- en koopgedrag analyseren, vinden wij persoonlijk contact met de kopers zeer belangrijk. Hier wordt veel aandacht aan besteed door iedere medewerker bij Autorola. Mensen doen zaken met mensen en niet met systemen. De systemen zijn het middel om makkelijker en nog efficiënter zaken te doen. Vanuit het persoonlijk contact met onze kopers komen vaak weer nieuwe ideeën naar voren hoe de systemen het nog makkelijker kan maken voor ze om zaken te doen.”

Tags: , , , ,

Frankrijk breidt slooppremie…Grossiers drijven groeiplannen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties