fbpx
bekeken: 861 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,50)

NRF organiseert virtuele stand Automechanika

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 5 augustus 2020, 12:55

Leestijd: < 1 minuut

NRF organiseert als allereerste aftermarketleverancier een virtuele stand, als alternatief voor Automechanika Frankfurt 2020. De stand met het NRF-team en nieuwe producten kunnen ‘bezocht’ worden van 8-12 september, de oorspronkelijke beursdata.

Normaal gesproken zou NRF dit jaar aan Automechanika Frankfurt 2020 deelnemen met een grote beursstand. Op de beurs ontmoet de onderneming normaliter vijfhonderd klanten uit wereldwijd meer dan tachtig landen. Door de coronapandemie werd echter begin mei ook ‘s werelds aftermarketbeurs afgelast. NRF wilde dit momentum toch niet voorbij laten gaan, reden om een alternatief te ontwikkelen in de vorm van een virtuele stand.

Deze gaat live in dezelfde week als de originele Automechanika, een periode die veel klanten al hadden gereserveerd in hun agenda. “Dat maakt het de ideale week om dit te organiseren”, stelt NRF. Sowieso is de fabrikant en leverancier van koelproducten er dankzij online meetings in geslaagd om de voorbije periode volop in contact te blijven met zijn mondiale klantenportfolio. Het team is momenteel bezig de internationale agenda’s te vullen. Voor wie zelf een vergaderverzoek wil sturen: planyourmeeting@nrf.eu

Tags: , ,

Autotelex: zeer jong blijft…Verkoop e-occasions bijna…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties