fbpx
bekeken: 1600 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Onbemand is onbemind: wasstraat en beleving

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 30 oktober 2017, 13:50

Leestijd: < 1 minuut

Met twee open dagen (4 en 5 november aanstaande) heropent ondernemer Jac Haagen officieel zijn tankstation in Baarle-Nassau. Opmerkelijk: hij bouwde de voorheen onbemande brandstofpomp om tot een full service tankstation annex carwash. In de nieuwe editie van Aftersales Magazine, verschenen op 20 oktober, doet Haagen zijn verhaal.

Haagen wil zijn klanten trekken door meer in te zetten op beleving, onder meer met de nieuwe wasstraat. Ook zorgde hij voor een Starbucks, gratis wifi, ruimte voor afspraken (zakelijk en privé) en belegde broodjes. Christ leverde de rollover, inclusief hogedruk voorwassen, neon ledlampen en wielwasapparatuur die lerend het wiel rondgaat.

Belemmering

Het tankstation, ooit het domein van een Fiat-garage, bevindt zich op Nederlands grondgebied. Het rekent dus Nederlandse prijzen voor brandstof. Toch is dat geen belemmering om er te gaan tanken. “Ik zit al sinds 1991 in Baarle. De prijzen gaan altijd op en neer. Diesel is nu in Nederland alweer goedkoper dan in België. Sigaretten ook.”

Lees hier het volledige artikel 

Tags: , ,

Prijswinnaars Formule 1-actie…Distributie accu’s Bosch via…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties