bekeken: 2586 x
Waardeer dit artikel:
333 votes, average: 2,57 out of 5333 votes, average: 2,57 out of 5333 votes, average: 2,57 out of 5333 votes, average: 2,57 out of 5333 votes, average: 2,57 out of 5
(2,57)
(Inloggen is vereist)

Online inzicht in bandenconditie wagenpark bij Euromaster

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 23 november 2015, 15:56

Leestijd: 1 minuut

Euromaster Nederland introduceert onder de naam Mastercare een nieuw serviceconcept om wagenparkbeheerders altijd en overal actueel inzicht te geven in informatie over de bandenconditie. Deze data maakt het mogelijk tijdig te anticiperen en de juiste keuzes te maken waardoor mobiliteit wordt vergroot, kosten worden verlaagd en de veiligheid van de berijder en medeweggebruikers toeneemt.

Angelo Boekhout, business development manager B2B van Euromaster: “Vanzelfsprekend zijn wagenparkbeheerders altijd op zoek naar het maken van de beste keuze. Vanuit die behoefte hebben we gekeken hoe wij als Euromaster hieraan kunnen bijdragen. De combinatie van periodieke inspecties en online inzicht in de actuele bandenconditie maakt het mogelijk om wagenparkbeheerders te helpen kosten te verlagen op korte en langere termijn, stilstand tot een minimum te beperken en met oplossingen te komen die de veiligheid voor berijders verhoogd.”

Het nieuwe serviceconcept kan zorgen tot wel vijftig procent minder stilstand door pechservice, als gevolg van bandenpech. Immers, voorkomen is beter dan genezen. De benodigde fysieke inspecties worden uitgevoerd op locatie en op momenten dat het voertuig niet in gebruik is, zodat ook hiervoor geen stilstand nodig is.

Mastercare is vanaf november beschikbaar voor elk wagenpark, al vanaf 1 euro per band.

Tags: , , , ,

Stiba verliest voorzitterDriessen Autogroep zet in op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties