fbpx
bekeken: 1884 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Online tool Würth ISI voor gevaarlijke stoffen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 3 november 2017, 13:14

Leestijd: < 1 minuut

Onder de noemer ISI presenteert Würth een gratis online tool voor het beheer van gevaarlijke stoffen. De applicatie stelt het autobedrijf in staat om zich op de primaire werkzaamheden te focussen, in plaats van op de regels en omgang rondom de chemisch-technische materie.

De hoeveelheid wettelijke verplichtingen en eisen rond het gebruik, de verwerking en/of opslag van gevaarlijke stoffen en milieubeheer is groeiende. Deze regelgeving draagt bij aan extra veiligheid op de werkvloer en zorgt voor de bescherming van het milieu, maar kost ook tijd van de werkgever. Deze moet voldoen aan een veelvoud aan verplichtingen voldoen die voortvloeien uit wetten, zoals de Arbowet, ADR en PGS15.

Debiteuren

Met de tweetalige (Nederlands, Engels) tool ISI biedt Würth een instrument om gevaarlijke stoffen beter te managen. De gebruiker heeft alleen een log-in nodig en kan daarmee meerdere debiteurennummers beheren. De werkinstructiekaart en het gevaarlijkestoffenregister kunnen worden voorzien van een naam van de B.H.V.-er, noodnummer, firmanaam en logo.

Up-to-date

Voordeel van de webapplicatie is dat de getoonde documenten altijd up-to-date zijn. Würth geeft de gebruiker een reminder als een document wijzigt. De veiligheidsinformatiebladen en werkinstructiekaarten worden standaard in PDF aangeboden. Het register voor gevaarlijke stoffen is ook te downloaden als CSV/Excel. Ook producten van een ander merk zijn toe te voegen, zodat alle middelen op een en hetzelfde overzicht staan.

 

Tags: , ,

Ionity bouwt Europees…China blijft grootste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties