bekeken: 1201 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Nu ook kettingsets Hepu bij 4Motive

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 9 februari 2018, 13:04

Leestijd: < 1 minuut

Bij onderdelendistributeur 4Motive zit sinds kort ook de range kettingsets van Hepu. Ze vormen een aanvulling op de waterpompen, -kits en distributiekits van het Duitse merk.

Van het circa driehonderd referenties grote assortiment kettingsets heeft Hepu er momenteel zo’n 180 op voorraad. Daarmee is het bedrijf volgens directeur Paul van Diemen “verreweg” de breedste aanbieder. Levering aan de vrije grossier – in Nederland zijn er zo’n vijftig die regelmatig zakendoen met Hepu – gebeurt via nachtdistributie.

Waterpompen

De kits van Hepu bestaan behalve uit de ketting zelf ook uit spanners, geleiders en pakkingen. Daarnaast voorziet de fabrikant de eindgebruiker van de benodigde bevestigingsmaterialen. Het merk bestaat ruim vijftig jaar en maakte in de vervangingsmarkt vooral naam als leverancier van hoogwaardige waterpompen. “In Nederland is het wat minder goed bekend, omdat de grote distributiegroepen liever de bekende merken doen. Maar dat doet niets af aan de A-kwaliteit en de brede dekking van het wagenpark waar Hepu voor staat. ”

4Motive voert uitsluitend merken die niet of nauwelijks op de Nederlandse markt vertegenwoordigd zijn maar wel voldoen aan de geldende kwaliteitsnorm. Zo werd afgelopen najaar Xevo gelanceerd, fabrikant van producten op het gebied van motormanagement en auto-elektronica.

Tags: , , , ,

Egea lanceert kwaliteitslabel…Finalisten verkiezing VACO…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties