bekeken: 925 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Oostendorp Roermond/Venlo naar Mengelers

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 24 maart 2020, 09:18

Leestijd: < 1 minuut

De Mengelers Groep neemt per 1 april de Toyota-vestigingen in Roermond en Venlo over van Oostendorp Autogroep. Door de uitbreiding van het verzorgingsgebied mag Mengelers zichzelf de grootste Toyota-dealer van Limburg noemen.

Bijna alle betrokken Oostendorp-medewerkers worden overgenomen. Voor hen en voor de klanten zal er volgens directeur Bas Oostendorp na 1 april niets veranderen.

Oostendorp Autogroep en Mengelers Groep zijn beide familiebedrijven, groot geworden door dat gevoel over te brengen op klanten en medewerkers. De Mengelers Groep is de eerste Toyota-dealer van Nederland, bestaat meer dan vijftig jaar en staat onder leiding van algemeen directeur Brian Italiaander. Met de Oostendorp-vestigingen in Midden- en Noord-Limburg erbij groeit de Mengelers Groep uit tot een automotive onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen.

Mengelers heeft Toyota-dealerbedrijven in Landgraaf, Maastricht en Sittard. Op haar vestiging in Sittard vertegenwoordigt ze ook Suzuki en Lexus. Bedrijfswagen Centrum Limburg en autoverhuur maken eveneens deel uit van de dienstverlening. (foto Mengelers Groep)

Tags: , , , ,

AAG Benelux en Fource sluiten…APK Gebrekmonitor publiceert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties