bekeken: 1452 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Oprichter Ton Vestering uit directie VWE

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 juni 2018, 14:24

Leestijd: 1 minuut

Ton Vestering, oprichter van VWE Automotive, verruilt na 28 jaar zijn zetel als aandeelhouder. “VWE is inmiddels een groot bedrijf dat door een ondernemende directeur geleid moet worden in plaats van een creatieve ondernemer”, motiveert Vestering.

Zijn onderneming begon als dienstverlener bij administratieve handelingen rondom export. Bijna drie decennia verder is het bedrijf doorgegroeid tot RDW-provider en een full service online dienstenplatform.

VWE

De stap om de dagelijkse leiding uit handen te geven is een aantal jaren geleden in gang gezet, met de komst van Piet Renses. Vestering startte in 1975 zijn eigen occasionbedrijf. In die tijd leerde hij dat de branche niet uitblonk in het vervullen van administratieve handelingen. Reden om in 1990, toen hij zijn autobedrijf kon verkopen, begon met Vestering Worldwide Export (VWE).

Inmiddels telt het bedrijf meer dan 150 medewerkers. “Ik ben nu 62, gezond en klaar voor een volgende stap in mijn leven. Ik zal meer tijd en ruimte in mijn hoofd krijgen voor veranderingen.” Als eigenaar zal Vestering aandeelhouder blijven.

Tags: , , , , ,

Hoosbui zet Toncar onder waterHoge eisen aan autonoom rijden
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties