fbpx
bekeken: 847 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Andere opzet verkiezing Autobedrijf vh Jaar

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 9 april 2018, 14:18

Leestijd: < 1 minuut

Bovag Onafhankelijke Autobedrijven heeft de verkiezing Autobedrijf van het Jaar op een aantal punten veranderd. De opzet is nu eenvoudiger en minder tijdrovend, zegt Bovag. 

Bedrijven hoeven niet langer zelf de boer op om stemmen te verzamelen. Voortaan kunnen gegadigden zich aanmelden (of voorgedragen worden vanuit garageformules of de buitendienst van Bovag-partners) met een korte inhoudelijke motivatie. Daarmee staat direct de inhoud voorop en niet, zoals voorheen, het aantal vergaarde stemmen van consumenten.

Vakjury

Met de aangereikte gegevens gaat de vakjury aan de slag. Ze nomineert tien gegadigden voor de titel. Deze halve finalisten worden vervolgens – conform voorgaande edities – nader onder de loep genomen. Zoals altijd wordt de winnaar bekendgemaakt op het congres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, ditmaal op 9 oktober.

Klantrelatie

Aanmelden voor de nieuwe, dertiende verkiezingsronde kan tot 30 april, onder meer via het ledenportaal mijnbovag.nl. Ondernemers dienen te motiveren hoe hun bedrijf zich onderscheidt op het gebied van klantrelatie (ook online) en wat hun visie op de eigen toekomst is.

De huidige titelhouder is Autobedrijf Tjeerdsma. Het bedrijf heeft een maandelijkse column in Aftersales Magazine. 

Tags: ,

Verkoopspurt EV vooral bij…ASN Boschman: eerste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties