bekeken: 1154 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Oud-secretaris Focwa Jan Koolen overleden

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 11 september 2018, 11:52

Leestijd: 1 minuut

Branchevereniging Focwa laat weten dat afgelopen zaterdag oud-secretaris Jan Koolen is overleden. Op verzoek van de familie maakt Focwa het overlijden bekend na de crematie.

jan-koolenJan Koolen was van 1996 tot 2008 algemeen secretaris van Focwa en van de internationale koepel van brancheorganisaties voor schadeherstel AIRC. Na zijn tijd bij Focwa trad Koolen in dienst van Solera, waar hij werkte als senior director body shop relations EMEA/RIA voor Audatex.

Kwaliteitszorg

Focwa roemt Jan Koolen als medeverantwoordelijke voor de professionaliseringsslag die in de Nederlandse schadeherstelbranche is gemaakt. “Als secretaris stoomde hij ‘zijn’ leden klaar voor de toekomst en was hij een grote voorvechter voor kwaliteitsborging in de sector, onder meer als bezieler van Eurogarant. Met hart en ziel zette hij zich in voor onze vereniging. Geen moeite was hem teveel. Wij zullen hem missen.”

Tags: , , , ,

7 procent bijtelling voor…Automechanika deelt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties