fbpx
bekeken: 2365 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Partspoint versterkt distributieactiviteiten

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 8 augustus 2019, 15:27

Leestijd: < 1 minuut

Partspoint heeft per 1 augustus haar distributieactiviteiten versterkt om de relatie met de vrije grossier intensiever te onderhouden. Fred Kamphuis gaat als General Manager fulltime leiding geven aan deze businessunit van Partspoint.

Sinds enkele maanden maakt Partspoint Group deel uit van Alliance Automotive Group. De naam van de businessunit die Kamphuis gaat leiden wordt daarom gewijzigd van AD Nederland b.v. naar ‘Alliance Automotive Trading B.V.’

Fred Kamphuis (links op de foto) werkte al bij Partspoint in de rol van Director Product Management & Purchasing. Jan Verbeek (37, rechts) neemt deze positie over. Hij is sinds de overname van USN-Centuri al werkzaam voor Partspoint, het meest recent als Product Group Manager. Deze positie wordt ingevuld vanuit de eigen gelederen met Sem de Wit (29); hij is per dezelfde datum in deze functie aangesteld.

Vrije grossierskanaal

Cor Baltus, CEO Partspoint Group: “We hebben besloten meer focus op het vrije grossierskanaal te leggen. Om dit te realiseren, maken we Fred Kamphuis uitsluitend verantwoordelijk voor Alliance Automotive Trading. In die businessunit zijn al onze distributieactiviteiten richting de vrije grossiers ondergebracht. Deze naam is overigens een logisch vervolg op de overname van Partspoint Group door Alliance Automotive Group – en dus het afbouwen van de banden met AD International.”

Tags: , , , , ,

Focwa peilt leden bij rondje…Tesla domineert actieradius…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties