bekeken: 1611 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Patrick Hommel kiest voor Vetos

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 30 januari 2019, 13:35

Leestijd: 1 minuut

Hommel Autobedrijven in Etten-Leur is op 1 januari toegetreden tot de Vetos-groep, de Verenigde Toyota Specialisten.

Patrick Hommel, mede-eigenaar en bestuurslid van de Bovag-onafhankelijke autobedrijven: “De uitbreiding naar Vetos was voor ons een logische stap om als Toyota-specialist onze klanten nog meer te kunnen bieden. Ons familiebedrijf startte ruim veertig jaar geleden en heeft een regionale functie op autogebied.”

Duurzaam en sociaal

Tevens is Hommel bewust bezig met duurzaamheid en het scheiden van afval. “Onze panden zijn duurzaam verbouwd en we gebruiken gerecyclede en afbreekbare producten. Uiteraard controleren wij dit zorgvuldig; veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel. Sociaal betrokken zijn in de regio is voor ons vanzelfsprekend, wij steunen lokale projecten, goede doelen en diverse sportclubs.”

Merkspecialisme

Hommel Autobedrijven kent twee locaties. Op de Handelsweg 5 richt het team zich op onderhoud en reparatie van de merken Toyota, Daihatsu en Suzuki. Op de Penningweg 1 wordt geen specifiek merkspecialisme uitgedragen. Alle merken zijn welkom, zowel particulier als zakelijk gereden auto’s.

Vetos-formulemanager Raymond Crezee verwelkomt Patrick Hommel (r) bij de vereniging.

Tags: , ,

Advertentie van 108 m2 bij…Nieuwe app additieven Liqui…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties