bekeken: 2012 x
Waardeer dit artikel:
214 votes, average: 2,57 out of 5214 votes, average: 2,57 out of 5214 votes, average: 2,57 out of 5214 votes, average: 2,57 out of 5214 votes, average: 2,57 out of 5
(2,57)
(Inloggen is vereist)

Paul de Vries lanceert online trainingen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 26 juli 2016, 14:03

Leestijd: < 1 minuut

Met zijn #DCDW Academy biedt Paul de Vries vanaf vandaag online trainingen aan voor de autobranche, gericht op leadopvolging, online verkoop en marketing. Ze worden geheel digitaal aangeboden, zijn vanaf de eigen werkplek te volgen en maken deel uit van De Vries’ kenniscentrum Kannietbestaatniet.nl.

De afkorting staat voor Digital Car Dealer Workshop. De initiatiefnemer begon tien jaar geleden met Nieuweautokopen.nl en verkocht de website in 2015 aan eBay/Marktplaats.

Voor de nieuwe online trainingen wordt specifieke e-learning software gebruikt om ondernemers, dealers, universele autobedrijven, verkopers, KCC-medewerkers of een marketingafdeling 24/7 te trainen. Alle content is toegankelijk, zoals webinars, video’s en presentaties. Gewerkt wordt met een jaarlidmaatschap voor een bedrijf en een dagprijs voor onbeperkt gebruik. Het management van de deelnemer krijgt regelmatig updates over diens progressie, de deelnemer zelf ontvangt certificaten. Ook komt voor iedere deelnemer een website ter beschikking. Dat is volgens De Vries “minder zakelijk dan een Linkedin-profiel en professioneler dan een Facebook-pagina.”

Tags: , , , ,

ROI fleet kiest Radiuz als…Oudere bestuurder wenst én…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties